Book Sections
Year : 2003
Spire Sciences Po Institutional Repository : Connect in order to contact the contributor
https://hal-sciencespo.archives-ouvertes.fr/hal-03593995
Submitted on : Wednesday, March 2, 2022-12:37:16 PM
Last modification on : Friday, March 24, 2023-2:53:26 PM
Dates and versions
Identifiers
- HAL Id : hal-03593995 , version 1
- SCIENCESPO : 2441/12kv4k43ok97tbff7aenn22usn
Cite
Sophie Dubuisson-Quellier. Goûts des produits, goûts des consommateurs : La pluralité des épreuves de qualification dans la mise en marché des produits alimentaires. Sophie Dubuisson-Quellier; Sophie Dubuisson-Quellier; Jean Philippe Neuville. Juger pour échanger, Institut national de la recherche agronomique; Éditions de la Maison des sciences de l'homme, pp.47 - 74, 2003, 9782735109982. ⟨hal-03593995⟩
Collections
13
View
0
Download