HAL will be down for maintenance from Friday, June 10 at 4pm through Monday, June 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Book sections

Goûts des produits, goûts des consommateurs : La pluralité des épreuves de qualification dans la mise en marché des produits alimentaires

Document type :
Book sections
Complete list of metadata

https://hal-sciencespo.archives-ouvertes.fr/hal-03593995
Contributor : Spire Sciences Po Institutional Repository Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Wednesday, March 2, 2022 - 12:37:16 PM
Last modification on : Thursday, March 3, 2022 - 10:30:35 AM

Identifiers

Collections

Citation

Sophie Dubuisson-Quellier. Goûts des produits, goûts des consommateurs : La pluralité des épreuves de qualification dans la mise en marché des produits alimentaires. Sophie Dubuisson-Quellier; Sophie Dubuisson-Quellier; Jean Philippe Neuville. Juger pour échanger, Institut national de la recherche agronomique; Éditions de la Maison des sciences de l'homme, pp.47 - 74, 2003, 9782735109982. ⟨hal-03593995⟩

Share

Metrics

Record views

4